Tips


Karpathos

Karpthos is een Grieks eiland en heeft net zoals de Malediven mooie stranden. Natuurlijk zijn de stranden wel anders maar op Karpathos tref je wel het mooiste strand van Europa namelijk Apella. Bekijk onze website over Karpathos!

Schiermonnikoog

Schiermonnikoog is misschien wel het mooiste Waddeneiland van Nederland. Het eiland is eigenlijk één groot Nationaal Park. Niet alleen de natuur is er indrukwekkend. Denk bijvoorbeeld ook aan de stranden. De stranden van Schiermonnikoog zijn namelijk het breeds van Europa. Bekijk onze site over Schiermonnikoog.

Japan

Wist je dat je ook naar Japan kunt voor een heerlijke strandvakantie? Het zuidelijk gelegen eiland Okinawa bijvoorbeeld ligt in de Oost-Chinese Zee en heeft fantastische zandstranden. In dit gebied tref je tevens fraaie koraalriffen. Je kunt er dus prima duiken of snorkelen. Bekijk de site over Japan.


Aruba

De zandstranden op Aruba zijn misschien wel net zo mooi als de stranden op de Malediven. Naast de hagelwitte zandstranden heeft Aruba nog veel meer te bieden zoals de mooie hoofdstad Oranjestad. Het is een prachtig eiland voor een heerlijke vakantie. Bekijk de site over Aruba.


All inclusive hotels en resorts

Wil je graag onbezorgd op vakantie naar een goed all inclusive hotel? We hebben de leukste all inclusive hotels met de beste reviews voor je verzameld. Uiteraard tref je op deze website ook een overzicht met de beste hotels op de Malediven. Bekijk de site met de All inclusive hotels en resorts.

Huwelijksreis naar
de Malediven

TUI

De Malediven is een populaire bestemming voor je huwelijksreis. Bij een aantal hotels word je zelfs extra in de watten gelegd als je er je honeymoon doorbrengt. Bekijk het overzicht met resorts waar ze extra's hebben voor honeymooners.

Bekijk huwelijksreizen

Onderwatercamera's

Reisgids Malediven

De onderwaterwereld op de Malediven is prachtig! Met een onderwatercamera maak je de mooiste foto's en/of filmpjes tijdens het duiken, snorkelen en zwemmen! Leg je mooiste herinneringen vast!

Koop bij bol.com